Oricât de multe perechi de încălțăminte ar avea o femeie prin dulapuri, niciodată nu are destule. Niciodată nu va avea ce să încalțe la evenimentul la care este invitată, niciodată nu va avea ce să pună în picioare într-o zi ploioasă, chiar dacă dulapurile ei sunt ticsite cu zeci de perechi de încălțăminte.

Așa-s femeile, strângărețe, din fire iar domnii nu altceva de făcut decât să ia lucrurile ca atare. Ați încercat vreodată, domnilor, să vedeți ce teritoriu aveți când vine vorba de depozitarea pantofilor proprii? Pariu că nu ați îndrăznit vreodată să vedeți realitatea crudă: bărbații trăiesc într-o lume a femeilor!

E spusă cu zâmbetul pe buze, așa că nu vă supărați prea tare. Și tocmai pentru că sunteți înțelegători vin cu această postare în care vă arăt care sunt tendințele toamnei. Nu de alta, dar în fiecare sezon se înnoiește, regulamentar, garderoba.

Nonconformiste și jucăușe, așa aș caracteriza eu trendurile toamnei. Am tras cu ochiul la colecția de toamnă a bradului Minelli. Mi-a plăcut așa că vă arăt și vouă.

Preferații mei, bocancii cu funde 🙂

 

sursă photo: iclara