Cine nu visează la un ten absolut strălucitor, fără imperfecţiuni, care să fie impecabil, fără rabat, în fiecare zi?! Toate visăm la acest lucru şi nu întotdeauna, oglinda proprie se dovedeşte a fi prietenoasă.

Şi pentru că ştiu că şi tu vrei să ai la îndemână câteva variante simple şi eficiente, m-am gândit să-ţi vin în ajutor. Trebuie să recunosc, am cerut sfatul pritenilor de la Nomasvello.

Aşadar, hai să începem!

1. Foloseşte Mascara pentru alungirea genelor

Chiar dacă vrei să fii frumoasă în mod natural, este important să apelezi şi la mici trucuri feminine. Unul dintre acestea este rimelarea genelor, pentru a-ţi pune în valoare privirea. Mascara este doar unul dintre acele elemente de make-up care te pun în valoare într-un mod subtil. Alege un rimel bun pentru alungirea genelor, ca să-ţi amplifici luminozitatea şi culoarea ochilor.

2. Utilizează machiaj natural

Pasul 1 – Utilizează zilnic o cremă facială uşoară pentru hidratarea şi uniformizarea tenului, care să nu-ţi încarce porii. Incearcă fluidul facial revitalizant cu vitamina C şi pigmenţi de luminozitate, disponibil în toate centrele Nomasvello. Acest produs profesional este o bază ideală pentru machiajul natural, şi ajută la întinerirea epidermei.

Pasul 2 – Ulterior aplică un fond de ten la fel de fluid, combinat cu un anticearcăn, pentru a-ţi acoperi micile imperfecţiuni inerente ale tenului. Un alt detaliu important este să nu ratezi în nicio zi somnul de frumuseţe, atât de necesar pentru regenerarea celulelor pielii.

Pasul 3 – Dacă vrei un machiaj cu aspect natural înlocuieşte rujul cu un gloss transparent, pentru a-ţi accentua forma buzelor. Totodată, aplică un fard de ochi insesizabil, în nuanţe neutre (beige sauroz pal). Ca blush poţi folosi doar un strop de ruj în pomeţi sau perle bronzante, însă nu în exces.

3. Îngrijeşte-ţi tenul corespunzător

Un ten frumos este un ten îngrijit. Factorii nocivi din mediu, poluarea, alimentaţia şi stresul îşi pun amprenta asupra pielii, încărcând porii şi cauzând neplăcutele puncte negre. Din acest motiv, ai nevoie de o curătare facială în profunzime Proskin cel puţin o dată pe lună. Acest procedeu cosmetic elimină murdăria rapid şi fără durere, prin acţiunea ultrasunetelor şi a energiei galvanice. Terapia facială Proskin este disponibilă în centrele Nomasvello şi oferă rezultate vizibile în doar 15 minute. Curăţarea facială redă tenului cantitatea optimă de colagen si elastină, pentru un look tânăr şi fresh. Astfel, celulele moarte de la nivelul pielii sunt exfoliate şi produsele de hidratare aplicate ajung rapid în epidermă.

Dragele mele, nu uitaţi: frumuseţea se îngrijeşte!