Mâinile au indicat dintotdeauna finețea, dar și vârsta unei femei. Așa cum mâinile trebuie hidratate și îngrijite, astfel încât să nu îmbătrânească prematur, la fel și unghiile trebuie să fie mereu sănătoase și puse în evidență printr-o manichiură delicată cu orice ocazie.

Ce faci, însă, când acestea își pierd rezistența și aspectul sănătos din cauza produselor speciale de curățare, a ojei, a dizolvantului de unghii sau a procedurilor specifice ojei semipermanente? Poți încerca noul produs Feminohelp Unghii. Este un ser concentrat pentru regenerarea unghiilor și a cuticulelor.

 

Cine nu știe de remediile de la bunica? Uleiul cald și lămâia sunt doar două dintre ele. Numai că suntem în 2017 iar alterativele la remediile tradiționale sunt mult mai eficiente și sănătoase.

De exemplu, serul Feminohelp Unghii este un produs accesibil și ușor de integrat în rutina zilnică. Formula inovatoare, îmbogățită cu 5 uleiuri naturale, întărește și restaurează unghia, protejând-o împotriva ruperii și despicării. Și pentru că are o concentrație mare de ingrediente active, unghiile fragile și mate devin netede, puternice și lucioase fără prea mare bătaie de cap. Aplicatorul este sub formă de pensulă iar asta face ca produsul să se distribuie ușor și precis pe întreaga suprafață, masând delicat unghiile și cuticulele și accelerând astfel penetrarea ingredientelor active ale serului.

Pentru a obține efectul maxim asupra unghiei, este indicat să aplici serul direct pe unghiile naturale în perioada de pauză dintre sesiunile de ojă semipermanentă sau de fiecare dată înainte de utilizarea ojei obișnuite. Aplicarea serului concentrat pe unghiile cu ojă normală sau semipermanentă va acționa asupra cuticulelor, menținând astfel efectul sănătos și hidratat al unghiilor pe termen lung.

Care sunt ingredientele active ce determină regenerarea rapidă și eficientă a unghiilor și cuticulelor uscate și cum acționează acestea:

  • ULEIUL DE ARGAN regenerează eficient unghiile și cuticulele uscate;
  • ULEIUL DE RICIN este renumit pentru proprietățile de regenerare, crește rezistența unghiilor și le conferă strălucire, hrănind și hidratând cuticulele;
  • ULEIUL DE MASLINE hidratează intensiv și hrănește unghiile deteriorate și cuticulele;
  • ULEIUL DE SUSAN înmoaie cuticulele dure din jurul unghiei și calmează iritațiile;

ULEIUL DE AVOCADO netezește și hrănește cuticulele uscate și crăpate din jurul unghiei.