E aproape august și cu siguranță multe dintre voi n-ați reușit să vă răsfățați tenul și să-l pregătiți pentru temperaturile ridicate. Dar să nu credeți că agresiunea razelor solare nu lasă urme pe chipul vostru.

În timp, pielea sedimentează un grad ridicat de impurități, cauzate de poluare și de alti factori nocivi din mediu.

Cum se întâmplă asta? Impuritățile pătrund în derm, țesutul profund al pielii, și îi dau acel aspect încărcat și lipsit de luminozitate. Mai mult, din cauza acestora, niciun produs de îngrijire folosit nu va fi eficient, indiferent de ingredientele active pe care le include.

Ce este curățarea facial în profunzime? Fancy sau eficientă?

Deși îți pare că e mai degrabă o noțiune pompoasă și deloc utilă, sănătatea și vitalitatea tenului tău depind de o curățare facială în profunzime. Una dintre cele mai noi tehnologii în domeniu a fost concepută de către laboratoarele de cercetare și dezvoltare Nomasvello din Spania și acționează printr-o combinare activă a ultrasunetelor cu energia galvanică.

Curățarea facială în profunzime ProSkin acționează în 2 etape: prin acțiunea ultrasonică se deschid porii și se aduc impuritățile din stratul dermic în epidermă, la suprafața pielii, pentru a putea fi ușor eliminate. Astfel, se curăță tenul de punctele negre, de urmele de acnee și de excesul de sebum. Ulterior, se stimulează producția de colagen și elastină proprii unui ten sănătos prin curentul galvanic. Acesta închide porii și ajută produsele profesionale de îngrijire facială să pătrundă în piele și s-o hidrateze.