Până pe 31 octombrie mai ai timp să prinzi promoțiile lunii la Amazing Jewelry. Dacă nu ai ajuns încă în magazinul din Promenada Mall, încă mai ai timp. Te vei bucura de reduceri care să îți facă sfârșitul de octombrie amazing!

Iată ce trebuie să știi despre campanie:

Durata și locul desfășurării campaniei

2.1. Campania se va desfăşura în perioada 1- 31 octombrie 2017

Art. 3. Drept de participare

3.1 La această promoție pot participa persoane fizice, având vârsta de cel puțin 18 ani la data desfășurării campaniei; pentru persoanele sub această vârstă este necesar acordul scris al părinților.

3.2.  Prin participarea la această Campanie, fiecare participant declară că:

  • acceptă ca datele sale personale să fie colectate de Organizator în vederea derulării Campaniei, precum şi în scop de marketing direct, pentru acţiuni viitoare şi pentru a menţine participanţii informaţi cu privire la noi produse şi servicii comercializate de Organizator;
  • va furniza Organizatorului numai informaţii corecte şi valabile.
  • Organizatorul se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți.

Art. 4. Procedura de participare la promoţie

4.1. Dai check-in pe Facebook la Amazing Jewelry-Promenada Mall și scrii #iAmazing și ai 20% discount la 1 produs cumpărat în ziua respectivă.

4.2. După ce-ți faci cumpărăturile vei primi la casă un voucher de 25% pentru 1 produs cumpărat online. Pe site trebuie să-ți faci cont și să introduci codul care se află pe voucher-ul primit la casă când ai achiziționat primul produs. Voucherul cu reducere suplimentară de 25% este utilizabil o singură dată per utilizator unic, în perioada comunicată de valabilitate. Reducerea este oferită prin introducerea codului comunicat pe voucher în câmpul Coduri pentru discount de pe amazing-jewelry.ro.

4.3. Dupa efectuarea cumparaturilor in magazin completeaza  talonul primit de la casa (cu nume, prenume, telefon, e-mail, data nasterii si nr. Bon) si introdu-l in urna din magazin  pentru a participa la tombola din 31.10.2017. Extragerea va avea loc la ora 20.00 in magazinul din Promenada Mall in cadrul unei petreceri de Halloween. Castigatorul va primi un voucher de 300 lei. Ceilalti participanti, daca sunt prezenti la petrecere, intre orele 19.00-22.00 vor primi un discount de 50% la achizitionarea unui produs in intervalul orar 19.00-22.00

Uite aici un Unboxing video 🙂