Designerul german a venit astăzi în România să-și deschidă oficial primul său boutique monobrand, aflat la parterul hotelului JW Marriott Grand Hotel București, pe The Grand Avenue. Și n-a venit singur. A fost alături de el, prietenul său Flavio Briatore – fondatorul brandului Billionaire. Briatore este o legendă a Formulei 1. El a fost manager al echipelor de Formula 1 Benetton Formula şi Renault F1. Vecin cu magazinul Philipp Plein este chiar cel al lui Briatore, lansat oficial tot în această seară.

Un eveniment extravagant unde vedetele autohtone s-au grăbit să spună prezent. Dar, revenind la Philipp Plein: tânărul designer, șarmant, cool și aparent modest în atitudine și-a făcut apariția, împreună cu Flavio Briatore, undeva după ora 20.30.

A făcut turul celor două magazine, a răspuns întrebărilor jurnaliștior, a dat oficial startul petrecerii și apoi a dispărut așa cum a venit … discret.

Philipp Plein, regele fashion al craniilor a șocat o lume întreagă cu imprimeuri extravagante și șocante. Craniul uman este elementul reprezentativ pentru el. Uneori este încrustat cu diamante, alteori bătut în cristale Swarovski. Cert este că acesta a devenit rapid –  fashion icon și i-a adus lui Plein încasări de 200 de milioane de euro anual.

“Creations for people that intuitionally choose the extraordinary things in life” este ce spune Plein despre creațiile sale.