Să ai la un loc cei mai buni antrenori de fitness din lume nu este un lucru de care să ai parte în orice zi și oricum. Anul acesta, poți să descoperi cele mai noi trenduri în materie de antrenamente de fitness dacă mergi pe 4 și 5 noiembrie la Hotel Caro (București) acolo unde are loc MOVE ON FITNESS PLANET 2017.

Ce înseamnă? Îți spun în câteva cifre:

· 27 de presenteri

· 11 țări (SUA, India, Norvegia, Suedia, Spania, Italia, Rusia, Bulgaria, Cehia, Ișrael și România)

· 35 de clase

· 42 ore de învățare – da, ore la care tu poți să participi nu doar să te uiți ci să lucrezi programele de fitness cot la cot cu antrenorii.

Ediția aceasta și-au propus să te inspire cu cele mai noi concepte din fitness

La capitolul FUNCTIONAL TRAINING sunt Julio Papi, David Stauffer și Giorgio Radici care vin cu un val de noutăți. Romania va fi reprezentată pe scena de antrenori de top la nivel mondial, precum Izabela Lăcătuș, Andreea Pavel, Iulian Panait, Raul Toma, Ștefan Cusursuz, Ileana Rosu și Raluca Babaligea.

Iată ce spune Julio Papi despre marele eveniment de fitness, Move on Planet 2017. Julio a obținut titlul de CEL MAI BUN PRESENTER în numeroase țări, a publicat mai mult de 10 cărți cu specializare în Fitness, este creatorul conceptelor KiPranj, C-CORE, FT-POWER, Power Stretch, Kardio Kombat și multe altele. Este fondatorul și directorul Școlii de Yoga Daanasana, recunoscută la nivel mondial de Organizația Yoga Alliance

DANCE

La cererea celor pasionați de fitness, îi veți avea pe scenă pe Per Markussen – omul care poate face pe oricine să danseze. Alături de el va fi și Anton Todorov ”tatăl” Attitude Convention și unul dintre cei mai căutați presenteri de dans în momentul de față. Israeleanul Yoav Avidar, câștigătorul mai multor premii în cadrul IDEA Convention, va fi și el pe scena Move On Fitness Planet. Din România, vor fi prezente pe scenă Kiki Constantinescu, tânăra mămică Cristina Neacșu și Tunde Kovacs.

INDOOR CYCLING

Carpathian Tour – aici îl vom avea bineînțeles pe Andrei Penu – Schwinn Master Trainer și Directorul Schwinn pe România, împreună cu o altă prezență mult cerută de voi:Martina Bravena. Nu va lipsi nici Lucian Moldovan, un nume mare în această industrie, Armando Lungu și Anda Shofmann, doi antrenori extrem de dedicați și cu o evoluție uluitoare.

LES MILLS MARATHON

Este o competiție de 5 mini sesiuni a câte 30 de minute fiecare. Cei mai buni practicanți vor putea câștiga o sesiune Les Mills GRATUITĂ, adică vor avea șansa să ajungă instructori Les Mills. Cel căruia i se datorează meritele în acest caz este maestrul Peter Ambjorn, creierul din spatele Les Mills România. Omul care a făcut posibilă expansiunea acestor super programe în țara noastră, mai exact în cluburile World Class, iar mai apoi și în alte țări. Peter a pregătit un program complet, care va fi susținut de cei mai buni instructori Les Mills din România.

BODY AND MIND

Prana Convention: Pilates, Yoga și KiPranJ®, cu Master Trainerii WorldClass – Anna Glushkova și Ovidiu Atanasiu, unii dintre cei mai buni absolvenți ai cursurilor lor, legenda vie Julio Papi și nu în ultimul rând indianul Avisek Majumdar, care va susține o super clasă de Hatha Yoga în tradiția pură Satyananda.

NEW FACE OF FITNESS

Deja a cincea ediție a acestei competiții. Ea oferă posibilitatea oricărui instructor de fitness să ajungă presenter, pe unele dintre cele mai renumite scene internaționale. Toți participanții au posibilitatea de a primi invitații pentru a preda sesiuni în convenții.

Află mai multe despre marele eveniment, aici: http://www.move-on.ro/move-on-fitness-planet-convention