Este sexy, rea și totuși blândă. E nărăvașă și isteață. Este… nebunatică și sobră, uneori. Este glamour, fițoasă și răsfățată. E ca o mică regină. Este mai puțin capricioasă ca o femeie frumoasă, dar întoarce la fel de multe priviri când trece pe stradă.

Numele ei de alint este Mini, aka – noul MINI Cooper Cabriolet. În peisajul urban, Mini și-a găsit cu ușurință locul, și nu unul în ultimul rând ci acolo,în față, în luminile reflectoarelor. Este mult mai mult decât o mașină. Este o fashion icon, este tot ce își poate dori o femeie modernă, puternică, independentă și de succes.

Poate pare greu de crezut că o mașină te poate face să simți toate aceste lucruri la un loc, dar este suficient să te așezi la volanul ei și să te pierzi într-o poveste în care ai întreg Universul tău la o „pedală” distanță.

Te face să te simți TU, femeia jucăușă, nebunatică, sobră, veselă, liberă, romantică, pusă pe șotii, elegantă și răsfăţată. Îți intelege toanele și te duce oriunde făcându-te să simți că „You’re the Queen of the World”.

Această prezentare necesită JavaScript.

Poți fi dimineața la o întâlnire de afaceri, la prânz, la o cafea cu o prietenă, după amiaza poți evada pe malul unui lac sau pe plajă, iar seara te poate purta la o cină romantică sau la un party sofisticat alături de prietenii tăi. Nu va fi niciodată indiscretă ori geloasă și niciodată nu-ți va reprosa târziu la ea.

Este o mașină unde atenția la detalii se vede oriunde ți-ai îndrepta privirea. Este intuitivă, ușor de condus și are “o mie” de gadget-uri la bord, suficiente cât să-ți arate că este o mașină completă.

Nu trebuie să-i faci nimic, MINI știe să aibă singură grijă de ea. Când are nevoie de îngrijire (service, mentenanță) va avea grijă să-ți comunice singură pe consola digitală rotundă reprezentativă pentru modelele din această clasă.

Această prezentare necesită JavaScript.

MINI Cooper Cabriolet s-a întors pe piață într-o formă îmbunătățită. Motorul Twin Power Turbo este mult mai puternic dar extrem de prietenos cu mediul înconjurător. Mașina dispune de tehnologii inteligente care-ți transformă experiența condusului într-una complexă.

De exemplu, Mini te avertizează atunci când urmează să plouă și-ți spune că e momentul să ridici soft-top-ul. Totul cu ajutorul aplicației „Rain Warner”.

Cu MINI Cooper Cabriolet ai propiul tău club privat în mașină. Da, nu e deloc o glumă. Inelul luminos din jurul ecranului digital principal al luminii își schimbă culorile în funcție de volumul și stilul muzică, de lumina ambientală și cea exterioară. Și oricât de incredibil ar credea, în funcție de mood-ul pasagerilor. Incitant, așa-i?

Ca să te bucuri de o mică parte din ce înseamnă experiența MINI Cooper Cabriolet, urmărește cele două video asociate.

Enjoy!

Un articol realizat cu sprijinul BMW Group România

Mulțumiri speciale

Hotel Novotel, Roserry, Cătălin Fătu – photograph, Clara Ilie PR Agency, Yofi Hair Academy, Flavius Man – hairdresser, Amazing Jewelry, Caju by Joseph Hadad