iPhone X a fost prezentat oficial și a creat deja isterie generală. E drept că poți să înțelegi mai ușor entuziasmul atunci când ți-au trecut prin mână mai multe generații iPhone.

Apple a făcut cele mai mari schimbări din ultimii trei ani și asta se vede în produsul final. iPhone 8, așa cum era cunoscut iPhone X înaintea evenimentului din 12 septembrie, vine cu un design diferit de tot ce-a făcut Apple în ultimii 10 ani de când produce telefoane. Ecranul este imens, de 5,8 inci în diagonală (2436 x 1125 pixeli). Raportat la dimensiunile telefonului pare mare, dar e confortabil de ținut în mână și a trecut la tehnologia Super Retina Display, după un deceniu de LCD. Este certificat HDR, are un contrast de un milion la unu și o acuratețe deosebită a culorilor. Aparent, este cu mult peste un OLED tradițional.

iPhone X (citit „iPhone Ten” sau „iPhone 10”) are o autonomie cu două ore mai mare decât iPhone 7. Este disponibil la precomandă din 27 octombrie. Vei putea cumpăra iPhone X din 3 noiembrie, din magazine.

iPhone X folosește un cip A11 Bionic cu procesor neural și șase nuclee, fabricat de compania TSMC din Taiwan, construit pe 10nm. Are o cantitate necunoscută de memorie RAM și un coprocesor de mișcare denumit M10. Spațiul de stocare începe de la 64GB, iar prețul pentru acest model va fi de 1.000 de dolari. A doua variantă de 256GB va costa 1.150 de dolari.

Citește articolul complet aici: https://playtech.ro/2017/iphone-x-pret-specificatii/