Sâmbătă a avut loc cel mai glamour, friendly și fun eveniment la care am participat în ultima vreme. M-am bucurat să fiu printre invitații evenimentului de lansare Amazing Jewelry în România. Primul magazin deschis este în Mall Promenada, în Capitală. Cel mai cool, young oriented și addictive brand de bijuterii care, deși ai crede că este foarte scump, este foarte accesibil.
În ciuda prețurilor mici, brandul Amazing Jewelry vine cu bijuterii rafinate și ce-mi place cel mai mult este că fiecare dintre produsele lor sunt inspirație pentru un început de poveste. Fie că alegi să scrii povestea unei aniversări de neuitat pentru iubita ta, fie că vrei să-ți surprinzi soția cu o bijuterie care să-i amintească întotdeauna de tine sau… poate că vrei să-i arăți surorii tale cât de mult o iubești, pentru oricare dintre aceste ocazii tot ce ți-ai putea dori găsești în bijuteriile create de acest brand.
Și da, este un brand young oriented, dar știi ce? Chiar și mama ta poate purta una dintre bijuteriile Amazing, ba chiar va fi o mamă cool.

Această prezentare necesită JavaScript.


Mie îmi inspiră aceste bijuterii multă bucurie, acel sentiment că nu e nevoie să faci eforturi ca să ieși în evidență. Este suficient să porți oricare dintre bijuterii. De exemplu, o brățară minimalistă sau un pandantiv cu un design special. Eu am experimentat-o iar brățara mea a primit rapid aprecierile celor cu care am interacționat.

Magazinul Amazing Jewelry este diferit de shop-urile standard prin:
• Prețul competitiv – vânzarea de bijuterii (fine jewelry) la un pret mult mai mic decât în magazinele mono sau multi-brand existente;
• Rafinament și modernitate la prețuri uimitoare;
• Dezvoltarea unui model de business care are la bază produse independente de trenduri;
• Lansarea lunară de colecții noi;
• Produse atractive pentru generația Milennial

Un om, un milion de povești spuse prin bijuterii

Conceptul acestora este dezvoltat de unul dintre foștii co-fondatori Pandora Central Western Europe, parte a grupului Pandora, Jesper Nielsen, care în ultimii 14 de ani a fost una dintre cele mai influente persoane din lumea afacerilor cu bijuterii la nivel mondial, generând venituri de miliarde de dolari.
Primul magazin a fost lansat în vara anului 2016 pe principala stradă comercială din Copenhaga – orașul în care este și sediul operațional al companiei.
Între timp s-a deschis un număr total de 25 magazine în: Danemarca, Suedia, Norvegia, Germania, Spania, China, Elvetia, EAU, Egipt, Austria, Franța, Anglia.

Te sfătuiesc să dai o fugă până în Mall Promenada, la Amazing Jewelry store 🙂 O să-ți placă așa de mult încât îți vei dori să revii.

Promoție
Pe parcursul lunii septembrie, cei interesați beneficiază de oferta specială „Platești 2 primești 3”, prezentând în magazin voucherul pe care-l pot găsi pe website (https://www.amazing-jewelry.ro/voucher)

Ca să fii la curent cu noutățile brandului, urmărește-i aici:
pagina de Facebook AmazingbyRomania
website-ul www.amazing-jewelry.ro

Vei găsi acolo discounturi și promoții.

Enjoy, girls!