Pe Flavius l-am cunoscut anul trecut. Este un personaj fascinant prin poveștile pe care le are de spus, prin modul în care lucrează și prin determinarea de a ajunge tot mai sus. Mi-e greu să mă las pe mâna unui necunoscut, mai ales când vine vorba de podoaba capilară. Cred că fiecare femeie are această teamă și cred că cel puțin jumătate dintre noi am trecut printr-o experiență neplăcută, într-un salon, la un moment dat.

Cu Flavius poți sta liniștită pe scaun, chiar și cu ochii închiși. Nu știu cum face, dar îmi place să spun că are mâini magice când combină pigmenții și ce mai pune el acolo. Culorile de la final sunt de-a dreptul senzaționale. Iar despre tunsori… cred că te-aș putea ajuta să îți faci o imagine, asta dacă ai văzut filmul Edward – Mâini de foarfece.

Ca să mă crezi pe cuvânt trebuie să îl cunoști. Mai întâi, te întâmpină cu o cafea, stați puțin la povești, află ce îți place în materie de culori, se pune în temă cu ce schimbare de look îți dorești tu și apoi vine cu recomandările lui. Și ai să vezi atunci că Flavius știe ce face fără nicio ezitare.

Flavius este activ în industria frumuseții părului de peste 10 ani și este, așa cum ți-am spus deja, o prezență inedită în acest domeniu, fiind o persoană ambițioasă când vine vorba de evoluție în meseria aleasă.

Traseul său profesional este cu atât mai interesant cu cât înainte de a alege această meserie, Flavius a fost IT-ist și specialist în vânzări de produse cosmetice auto, produse de marochinărie și automate de cafea, iar în copilărie a studiat arta muzicală, cântând la diferite instrumente. Astfel, potențialul său către arta frumuseții părului a fost descoperită de o proprietară de salon din centrul Sibiului care i-a îndrumat primii pași în această carieră.

Mulți colegi de breaslă au povești de genul ”tundeam păpușile când eram mic”. Eu nu am avut nici un gând sau atracție pentru această meserie, a fost pur și simplu un click declanșat la momentul potrivit. Studiind din copilărie diferite instrumente muzicale, am înțeles că arta poate defini personalitatea și așa am ales meseria de hairstylist. Clienții își pun toată încrederea în mâinile mele, deci responsabilitatea mea este foarte mare și nu există loc pentru erori”, spune Flavius Man, care este specializat în tunsoare și culoare. Ca profesor de hairstyling, cea mai mare satisfacție a lui Flavius este aceea de a observa evoluția foștilor elevi.

Edwin Kloss este unul dintre cursanții mei cu o ambiție extraordinară de a învăța și care astăzi a ajuns să fie unul dintre cei mai apreciați hairstylisti din Brașov. Despre el, pot spune, fără modestie, că sunt foarte mândru. Seminariile de perfecționare sunt esențiale în formarea oricărui stilist din România, unde industria frumuseții în general, nu doar a părului, se aliniază trendurilor internaționale, lucrurile evoluând continuu”, mai spune Flavius.

Hairdresser-ul vedetelor

Flavius este hairstilistul personal al Roxanei NEMEȘ.

De-a lungul timpului, Flavius a avut colaborări cu diferite show-uri de televiziune, personalități publice precum Ramona Bădescu, Roxana Ciuihulescu, Alina Laufer, Anca Țurcașiu, Anca Sigartău sau frumoasa jucătoare de handbal Ana Maria Tănăsie și cu numeroși traineri internaționali.

”Fiecare client în parte poate fi în același timp și mentor pentru că fiecare tunsoare sau culoare este o adevărată provocare și mereu ai câte ceva de învățat. Pentru mine, meseria de hairstylist semnifică artă, dăruire și educație, chiar dacă presupune ore îndelungate de muncă și dezvoltare continuă”, explică Flavius Man (34 de ani).

Tunsorile și culorile sunt cele mai solicitate servicii pe care clientele i le solicită lui Flavius.

”Din cele mai vechi timpuri, un lucru foarte important pentru femei este frumusețea. Atunci când în viața unei doamne intervin diferite evenimente, aranjarea părului devine obligatorie, fie că este vorba despre o întâlnire de afaceri, o ședință la firmă, o nuntă sau chiar o simplă ieșire în oraș, ele își doresc să fie aranjate și atunci le primesc pentru un vopsit sau tuns. În ultimii ani, sunt la mare căutare și tratamentele cu keratină și botox, care întarește, hidratează și hrănește podoaba capilară”, a mai spus Flavius Man, care în prezent derulează un proiect de imagine împreună cu Vali Bărbulescu.

”În puținul timp liber pe care îl mai am la dispoziție, m-am alăturat echipei formată din make up artist Delia Tudose și fotograful Vali Bărbulescu, în care ne completăm perfect unul pe celălalt în a da viață unor imagini superbe cu modele îmbrăcate în rochii de mireasă ZENYA”, mărturisește Flavius.

Flavius Man este trainer Alfaparf Milano.

Pe Flavius îl găsești la Addict Salon. Este suficient să te lași o dată pe mâna lui, apoi o să te întrebi cum de n-ai mers la el până acum. 🙂

 

Adresă

Highlights info row image
Calea Călărași nr. 178, București