CONCURS:

***Dacă ai citit articolul şi ai încercat şi antrenamentul, atunci e timpul să îţi spun şi despre surpriza pregătită. Împreună cu Fitbit îţi ofer şansa de a câştiga o brăţară Fitbit Charge 2, exact ca cea despre care am vorbit în acest articol.

Ce trebuie să faci:

Dă like paginii de facebook asociată blogului (https://www.facebook.com/oanaalexandru.ro/), apoi spune-mi într-un comentariu, la postarea despre Fitbit Charge 2 care îţi spune despre concurs, de ce este sportul important pentru tine.

Poţi posta până duminică, 10 decembrie 2017, ora 00.00.

Cel mai convingător comentariu va primi brăţara Fitbit Charge 2 cadou!

Mult noroc!

Experiența Fitbit Charge 2 este, cu siguranță, una la care nu vrei să mai renunți nici măcar pentru o zi. Trebuie să recunosc, am fost sceptică la început. Am crezut că după trei zile am să mă plictisesc și am să renunț. Nu a fost deloc așa. După primele 24 de ore am devenit bune prietene. Eram curioasă mereu să văd câți pași am făcut, câte calorii am ars într-o singură zi, dar de departe cel mai incitant mi s-a părut să aflu cum și cât de prost sau bine dorm.

Cu Fitbit Charge 2 am început să fac mai multă mișcare. Și crede-mă, brățara aceasta chiar te scoate să faci mișcare, mai multă decât făceai în mod normal. O să spui, da, bine. E doar un gadget. Ei bine, nu e tocmai un gadget. E un stil de viață. E acel gadget care te responsabilizează mai mult față de tine. Și cred că este cea mai mare calitate a acestei brățări.

 Ce face Fitbit Charge 2

Monitorizează numărul de pași, km și calorii consumate.

PurePulse – monitorizează 24 din 24 pulsul cardiac.

Sleep Stages – este un feature extrem de interesant. Te ajută să vezi cât de bine dormi noaptea și de ce, dacă ai totuși multe ore de somn, nu te simți odihnit. Poti să vezi când ești treaz, chiar dacă nu ești conștient, cât timp petrecei în REM, Light & Deep Sleep. Toate aceste informații le vezi în aplicația Fitbit, dacă dormi cu brățara la mână.

Smart Track Recognition – brățara recunoaște automat sporturile pe care le faci (de la alergat, la BIKing etc) și îți înregistrează în mod automat activitatea și rezultatele obținute în timpul exercițiului în aplicația Fitbit.

Primești notificări pe brățară când cineva te sună, când primești un sms sau când ai o întâlnire din calendar (dacă este un Google based calendar)

Cross connectivity cu iOS, Android și Windows Phone

Bateria are o autonomie de până la 7 zile.

Fitbit Charge 2 este genul de gadget care nu trebuie să îți lipsească la sală. Îți monitorizează permanent pulsul astfel încât să își dai seama când e nevoie să încetinești ritmul exercițiilor sau când să lucrezi mai intens.

Ca să îi testez eficiența și în sala de fitness, am luat-o cu mine la un antrenament pregătit împreună cu Robert Davidenco, antrenor personal de fitness la World Class din Mall Park Lake.

Este un antrenament pe care îl poți face singur în sala de fitness, folosindu-te mai puțin de aparate și mai mult de forța propriului tău corp.

În funcție de organism și de intensitatea cu care execuți exercițiile poți arde până la 800 de calorii într-un antrenament de 45 de minute. Cu cât pauzele sunt mai scurte, cu atât ai șanse să arzi mai multe calorii.

Este un antrenament complet care îți lucrează toate grupele de mușchi așa că eficiența acestui tip de antrenament este ridicată.

Mai jos, raportul meu pentru o zi întreagă

 

Mulţumiri Fitbit şi World Class Park Lake