Este bagheta magică din spatele unor creații divine. Este omul ale cărui rochii spun povești: povestea femeii puternice, atrăgătoare, de-o eleganță rafinată sau povestea femeii ingenue învăluită însă în mister și senzualitate.

Și sunt doar două dintre zecile de povești scrise de Claudiu prin schițele sale transformate apoi în rochii. Emoțiile și bucuria lui le simți când porţi ce prinde viaţă din mâinile şi imaginaţia sa iar sentimentul este unic.

Rochia se lipeşte de pielea ta de parcă ar fi de fapt croită pentru sufletul tău. Materialul greu îmbrăţişează perfect formele, îţi mângâie braţele, îţi acoperă senzual şoldurile şi-i dă feminităţii o supradoză. Cutele se aşează perfect, tăieturile fine subliniază tot ce este mai frumos din tine.

Cu ochii închişi, te aşezi în faţa oglinzii ca un copil bucuros să descopere surpriza, cu respiraţia tăiată de emoţie, cu degetele fremătânde, amânând însă momentul. E aproape ireal sentimentul pe care ţi-l dă rochia. Ce are special, te întrebi, de ce atâtea trăiri date de un material. Îţi plimbi palmele şi-l simţi atât de fluid şi plin şi parcă atât de încărcat de viaţă.

Gata, nerăbdarea  nu-ţi mai dă pace, deschizi uşor ochii şi te surprinzi aşa cum nu te-ai mai văzut deşi ai îmbrăcat alte sute de rochii până atunci. Şi ştii că aceea este aleasa ta pe care o vei arăta lumii, lăsând-o să te îmbrace în poveste.

Eşti cea mai frumoasă “TU” şi o arăţi prin milioane de zâmbete şi stele în privire. Şi se simte. Privirile se-ntorc, admirative dar discrete din partea femeilor care şi-ar fi dorit să o poarte, apăsate dar fără urmă de vulgaritate din partea domnilor. Lumina difuză te conturează într-un rafinament lipsit de exagerare şi tu ştii că ai făcut cea mai bună alegere.

Fiecare rochie creată de Claudiu Bătăsoiu este o poveste a feminităţii absolute. Este tăcut, îi place să vorbească mai mult prin  linii fine, tăieturi perfecte şi culori. Zâmbeşte mereu, e cald şi te primeşte în Universul său fără ezitare. Te citeşte repede şi stie să facă alegerea perfectă pentru tine. Aşa este experienţa Exquisite By Constantine, brandul creat de Claudiu Bătăsoiu.

Această prezentare necesită JavaScript.

Eu am purtat până acum două dintre creaţiile Exquisite By Constantine şi tot ce am scris mai sus redă întocmai experienţa mea. Cu trăiri, cu emoţii scrise atât de frumos de Claudiu prin ce a creat.

Despre Claudiu Bătăsoiu şi brandul Exquisite By Constantine am să vă mai povestesc. Până atunci, puteţi face o vizită pe www.exquisitewear.ro.