Originară din regiunea Pacificului, Kava Kava este o plantă de-a dreptul miraculoasă. Ea este folosită de locuitorii acestor zone în obiceiurile culinare, sub diverse forme, ca ceai sau băutură, având gust aromatic, plăcut şi răcoritor.

De asemenea, planta kava kava este folosită în tratarea diversor afecţiuni precum astmul, răceala, oboseală, negi sau infecţii urinare.

Făcând parte din tradiţia şi cultura lor, planta Kava Kava este cu siguranţă unul din motivele pentru care locuitorii Pacificului nu au niciodată probleme cu părul, avându-l bogat şi des.

Israelienii au descoperit că unul dintre cele mai importante beneficii ale plantei Kava Kava este acela că are rezultate excelente pentru sănătatea şi frumuseţea părului.

În urma cercetărilor temeinice, specialiştii au pus la punct formula de hidratare intensivă.

Îmbogăţite atât cu kava kava dar şi cu extracte organice, ginkgo biloba, keratină şi rozmarin, produsele profesionale Kava Kava luptă împotriva îmbătrânirii părului şi ajută la formarea unui păr sănătos, frumos, des, bogat.

Tratamentul este intensiv pentru părul deteriorat, care va deveni reparat iar structura interioară reparată, prin polymeri ce protejează cuticula. Conţine activi ce formează un film protector împotriva umidităţii.

– îngroaşă şi fortifică firul de păr
– îmbunătățirea circulației în zona scalpului

Unul dintre cele mai importante beneficii ale plantei Kava Kava este acela că are rezultate excelente împotriva căderii părului, atunci când ea este folosită alături de substanțele extrase din frunzele de Ginkgo Biloba.

Anti Hair Loss Treatment Kava Kava

 În urma cercetărilor temeinice, o echipă de specialişti a pus la punct formula sistemului Anti Hair Loss Treatment Kava Kava, care acţionează pe trei planuri: – vindecă simptomele cauzate de stres, stresul fiind cea mai mare cauză ce duce la căderea părului.

Beneficiile tratamentului:

– îngroaşă şi fortifică firul de păr, astfel încât acesta să nu se mai rupă şi să nu mai cadă
– îmbunătățirea circulației în zona scalpului, care ajută astfel la creșterea părului, prin eliberarea unor substanțe nutritive în foliculii capilari.