Sunt tot mai multe metode de tratament anticelulitic apărute în ultimii ani. Despre toate se spune același lucru: te scapă de celulită. Dar sunt cu adevărat eficiente? Unele dintre ele sunt, dar cine vă spune că scăpați de celulită după prima ședință, e clar că vă vinde… gogoși. 😀

Ce este celulita?

Celulita este o afecțiune a țesutului celular subcutanat adipos. Există numeroși factori care contribuie la apariția celulitei, majoritatea cazurilor datorându-se unei alimentații necorespunzătoare, pe bază de exces de dulciuri, grăsimi, alcool sau chiar tutun. O altă cauză des întâlnită o constituie sedentarismul, lipsa activității fizice și munca de birou. Stresul, dereglările hormonale, dereglările sexuale (ca urmare a utilizării contraceptivelor), circulația sanguină deficitară și boli precum diabetul sau tulburările nervoase  (bulimia) favorizează, de asemenea, aspectul de coajă de portocală la nivelul pielii. Moștenirea genetică joacă și ea un rol important în determinarea predispoziției doamnelor la această problemă frustrantă.

Zonele predispuse la celulită sunt îndeosebi brațele, talia, picioarele și coapsele.

 Tratamente anticelulitice

Tratamentul anticelulitic LED +Esthetic este inovator în domeniul întreținerii corporale, fiind special conceput ca o procedură neinvazivă, o alternativă viabilă la intervenția chirurgicală de reducere a stratului celulitic. Tehnologia LED tratează problema de la radacină, fără a afecta țesuturile din jur, fiind rapidă, confortabilă și nedureroasă. Efectele sale sunt de vasodilatare și de tonifiere a pielii în profunzime, având ca efecte imediate regenerarea celulară, fermitatea pielii și reducerea în volum. Tratamentele anticelulitice cu tehnologia LED sunt nedureroase.

În centrele Nomasvello o ședință anticelulitică cu tehnologia LED este potrivită tuturor tipurilor de ten și durează 20 de minute: primele 15 minute sunt dedicate masajului pentru stimularea circulației sangvine, urmat de drenaj, iar ultimele 5 minute ajută la tonifierea musculaturii.

Iată cele 3 efecte benefice ale tratamentului anticelulitic LED+ Esthetic:

* ACTIVAREA ENZIMELOR
* VASODILATATIA
* DRENAJUL

Drenajul este extrem de important în procesul de slăbire. Este indicat pentru reducerea celulitei, a depunerilor de grăsime, pentru detoxifierea organismului și pentru stimularea sistemului imunitar. Prin drenaj se accelerează circulația sanguină, generând un efect instant de confort și sănătate, prin eliminarea lichidelor și a grăsimii. Din punct de vedere al eficienței, este clasat pe locul întâi în ce privește slăbitul și atenuarea celulitei, fiind un procedeu total nedureros.

Tratamentul LED+ Esthetic include 12 ședințe, cu o frecvență de două sesiuni pe săptămână și are efect imediat de remodelare corporală, grație folosirii unui gel-cremă reductor cu mentol, fucus și carnitină, care stimulează arderea grăsimilor și micro-circulația.

Pe lângă faptul că această procedură este neintruzivă și cu rezultate vizibile în scurt timp, tratamentul anticelulitic cu LED are și efect cromoterapeutic, luminile LED-ului schimbându-se la alternarea masajului cu acțiunile de drenaj și fermitate epidermică.