Odată cu dezvoltările tehnologice actuale, terapiile de înfrumuseţare au evoluat, surprinzând prin inovaţie şi prin rezultatele rapide.

Din dorinţa de a eficientiza timpul liber al românilor, pentru care ziua de muncă depăşeste cu mult cele 8 ore legale, marile companii din domeniul înfrumuseţării au pus la punct tehnologii menite să asigure  efecte de durată într-un timp cât mai scurt.

 Tehnologia LED: lumina apare, problemele dispar!

Brandul international No+Vello a lansat tratamentele pe baza de LED+Esthetic, acţionate de principiul fototerapiei (Photocare).  Diodele emiţătoare de lumină au efect benefic la nivelul epidermei, stimulând cele 3 funcţii esenţiale pentru întregul organism: circulaţia sanguină, drenajul limfatic, respectiv activarea enzimelor responsabile cu o bună digestie.

Prin tehnologia LED se efectuează atât tratamente corporale anticelulitice şi de fermitate, cât şi albirea dintilor in varianta BIO, singurul tratament organic, pe bază de substanţe naturale.

Cum actioneaza albirea dentara BIO?

Există un interes crescut în cosmetica dentară pentru procedura de albire dentară, calitatea zâmbetului fiind afectată de culoarea închisă a dinţilor. Alterarea culorii este cauzată de diverşi factori, precum înaintarea în vârstă, consumul frecvent de alimente şi de băuturi colorate, medicamentaţia şi fumatul constant.

Metoda de albire cu LED a căpătat popularitate pentru că asigură rezultate rapide, fără durere şi fără efecte secundare, fiind o procedură fiabilă ş sigură. Tratamentul se bazează pe un complex de agenţi de albire, activaţi de către sursa de lumină produsă de echipamentul LED+Esthetic.

În centrele Nomasvello albirea dentară BIO se realizează printr-un gel organic pe bază de bicarbonat de sodiu, mentol, aloe vera, muşeţel, extract de rodie şi de sâmbure de struguri.

Pentru rezultate optime şi uniforme se recomandă efectuarea unui detartraj cu câteva zile înainte de efectuarea tratamentului. La nivelul danturii se aplică gutiere umplute cu gel în 3 sesiuni consecutive a câte 20 minute.  Dinţii îşi vor recăpăta treptat strălucirea şi albul natural, diodele emiţătoare de lumină ajutând substanţele active să curetţe în profunzime dantura.  Tratamentul este total inofensiv pentru dinţi, iar procedura este  rapidă, confortabilă şi sigură, la cel mai competitiv preţ de pe piaţă.

Efectele terapiei de albire dentară BIO pot dura pânaă la 18 luni, în funcţie de igiena dentară şi de constanţa cu care se consumă mâncare sau băuturi colorate (cafea, vin roşu, ceaiuri, sucuri cu coloranţi). În cazul persoanelor care fumează excesiv şi care au incluse în regim mâncăruri sau băuturi cu coloranţi, strălucirea dinţilor se poate atenua după circa 6 luni.

Şi gradul de albire dentară diferă de la caz la caz, însă tratamentul poate asigura o dantură cu până la 8 tonuri mai albă, graţie puterii de curăţare a gelului, activat de tehnologia LED+Esthetic.

Albirea dentară BIO realizată cu produsele profesionale No+Vello are chiar un efect protector pentru dinţi graţie conţinutului perfect dozat de săruri de fluor, ce produce şi o remineralizare a structurii dentare.

Şi beneficiile nu se opresc aici!

În timpul tratamentului te poti relaxa ascultând muzica şi te vei bucura de efectul cromoterapeutic al diodelor.  Mai mult, tehnologia LED+Esthetic îţi asigură şi o hidratare a tenului în cele 60 minute cât durează tratamentul de albire dentară.

Cum se realizează hidratarea facială din timpul albirii dentare?

Cei care aleg albirea dinţilor BIO pe bază de LED+Esthetic au un dublu avantaj: obţin la finalul celor 60 minute un zâmbet de Hollywood, dar şi un ten catifelat şi fără imperfecţiuni.

Cum este posibil?

Diodele emiţătoare de lumină activate în timpul procedurii de albire dentară organică au multiple roluri:  diodele cu lumină galbenă stimulează activitatea sistemului nervos central, cele cu lumină verde sau albastră produc drenajul limfatic şi facilitează eliminarea toxinelor, în timp ce diodele cu lumină roşie asigură regenerarea celulară, stimulând circulaţia sanguină.

Graţie diodelor cu lumină roşie tenul capată un aspect întinerit în timpul celor 60 minute cât acţionează gelul de albire la nivelul dinţilor. Epidermă se regenează prin fototerapie şi este stimulată să producă noi celule de colagen şi de elastină, responsabile cu sănătatea şi cu frumuseţea tenului.

Terapia facială LED+Esthetic nu doar că hidratează tenul sensibil sau uscat, dar reglează şi excesul de sebum de la nivelul tenului gras, atenuând şi ridurile de expresie, în cazul pielii îmbătrânite. Rezultatele terapiei faciale cu LED se pot observa chiar de la prima şedinţă, aceste tratamente fiind antirid cu efect de lifting facial.

La finalul celor 60 minute de tratament de albire dentară tenul va avea un tonus mai bun, va fi mai luminos şi mai proaspăt, prin noile celule de colagen produse de epidermă.

Vă dau un pont!

Clienţilor din centrele Nomasvello li se asigură gratuit consultanţă personalizată şi o diagnoză facială, pentru a alege terapia optimă de îngrijire, în funcţie de tipul lor de ten.

Astfel, poţi alege ce tratament facial ţi se potriveşte, pentru că în doar o oră să obţii atât dinţi strălucitor de albi, cât şi un ten catifelat şi fără imperfecţiuni.