Întotdeauna mi-am dorit să am genele perfecte fără să fiu nevoită să aplic rimelul care de cele mai multe ori le încarcă și le reduce serios din aspectul natural.
Bineînțeles că până recent am rămas cu dorința ori am apelat la genele false. Îmi place la nebunie acel look dramatic, elegant și seducător în același timp și doar prin aplicarea genelor false am reușit să îl obțin. Până recent!
De ce spun până recent? Pentru că zâna bună 😀 mi-a adus un produs care m-a cucerit. De-a dreptul!
Recunosc, am fost sceptică la început. Însă, treptat, de la o aplicare la alta, când observam schimbarea eram tot mai încântată. Pentru că, genele mele au devenit mai bogate, mai lungi și mai frumoase, dragele de ele. 😀 Și unde mai pui că nu le încarcă absolut deloc iar aspectul lor este perfect natural! Yes, baby! 😉

Acum să îți povestesc despre produs:

MASCARA MED – pentru îngrijirea și frumusețea de zi cu zi a genelor tale!

Genele tale naturale vor fi mai lungi, mai definite, cu volum, de un negru intens, în timp ce substanțele hrănitoare din formulă vor susține procesul natural de creștere al acestora, aplicare cu aplicare. Astfel, cu un singur produs te bucuri de îngrijire și make-up zi de zi.

Care este secretul? La baza MASCARA MED stau ingrediente active precum keratina, care întărește genele naturale și le hrăneste în profunzime, conferindu-le flexibilitate, și pantenolul, pentru îngrijire intensivă.

Fiecare aplicare reprezintă o sursă nutritivă pentru gene! Ingredientele pătrund în cuticula genelor, hrănindu-le cu nutrienți ce vor stimula procesul natural de creștere.

În funcție de rezultatul pe care dorești să îl obții, MASCARA MED este disponibil în două variante: Classic și XL- Volume.

Mascara MED CLASSIC este potrivit pentru un make up natural de zi, dacă nu îți dorești un efect dramatic al genelor, sau dacă deja te bucuri de gene lungi și nu ai nevoie de prea mult volum. În cazul în care vrei să obții gene cu volum rapid, din doar câteva aplicări, atunci MASCARA MED XL-Volume, care oferă de 7 ori mai mult volum, este alegerea inspirată. Indiferent de varianta aleasă, genele tale vor fi mai lungi, mai dese, îmbrăcate într-un negru intens, în timp ce nuanța naturală va deveni mai intensă cu fiecare utilizare.

Iar în timp ce tu îți vei admira în fiecare zi în oglindă privirea seducătoare, MASCARA MED poate fi aliatul tău de încredere, conferind frumusețe și îngrijire de lungă durată cât ai clipi din gene.

Uită de extensii de gene și alege să privești cu încredere vara aceasta mizând pe frumusețe naturaăa.

Dacă ai plecat în căutarea produselor MASCARA MED, află că acestea sunt disponibile exclusiv în farmacii.

Scrie-mi după ce încerci și tu produsele. De abia aștept să aflu că și tu ești la fel de încântată ca și mine.