Moșul a bătut drum lung din Laponia până-n România. A venit să facă verificările de vară și să se asigure că românii vor ajunge la el în decembrie. Atunci sunt planificate două chartere: unul pentru 19 decembrie 2017 și altul pentru 23 decembrie 2017.

O vacanță în țara lui Moș Crăciun, planificată din vreme, vă va aduce o reducere de 100 de dolari/persoană, în cazul adulților și 50 dolari/persoană în cazul copiilor.

Cât vă costă?

Pentru cinci zile în Laponia, preţul unei vacanţe este de 1523 de euro, de persoană, în cazul adulţilor şi de euro de 1181 de euro/persoană în cazul copiilor. Preţurile cresc cu câteva sute de euro dacă alegeţi plecarea de Crăciun, pe 23 decembrie. Preţul include patru nopţi de cazare la un hotel de 4 stele în Levi, mic dejun şi cine şi o serie de excursii.

Ce veți face acolo?

Safari cu câinii husky pe o distanţă de 2 km şi jumătate, excursie la Rovaniemi, vizitarea parcului tematic Santa Park şi a Satului lui Moş Crăciun sunt doar câteva dintre experienţele de care vor avea parte cei care vor alege o astfel de vacanţă.

cum arată pachetele complete vedeți pe www.paralela45.ro