Tehnologia cu Ultrasunete este una dintre cele mai inovative în domeniul frumuseții! Cu ajutorul acestui nou tratament se poate realiza o curățare profundă a tenului și îndepărtarea impurităților de pe piele fără a ataca țesutul.

Curățarea facială în profunzime ProSkin acționează în 2 etape: prin acțiunea ultrasonică se deschid porii și se aduc impuritățile din stratul dermic în epidermă, la suprafața pielii, pentru a putea fi ușor eliminate. Astfel, se curăță tenul de punctele negre, de urmele de acnee și de excesul de sebum. Ulterior, se stimulează producția de colagen și elastină proprii unui ten sănătos prin curentul galvanic. Acesta închide porii și ajută produsele profesionale de îngrijire facială să pătrundă în piele și s-o hidrateze.

Este cel mai nou tratament care funcționează fără a fi necesară utilizarea unor produse chimice, elimină celulele moarte şi reactivează circulaţia din zonă prin stimularea formării de colagen şi regenerării celulare.

O metodă rapidă, eficientă şi non-invazivă în urma căreia veți vedea următoarele rezultate:

  • Piele hidratată, netedă și moale;
  • Porii se închid;
  • Punctele negre dispar;
  • Celulele se regenerează și se stimulează producerea de colagen.

CONCURS

Răspunde la întrebarea: Cum se numește tratamentul facial No+Vello care elimină punctele negre, prin ultrasunete și energie galvanică? Scrie răspunsul tău într-un comentariu la postarea de pe pagina de Facebook dedicată concursului. *(https://www.facebook.com/oana.rose)

Apoi, apreciază pagina de Facebook a Nomasvello România *(https://www.facebook.com/nomasvello.ro/) și pagina de Facebook asociată blogului *(https://www.facebook.com/oana.rose) și dă share la concurs pe profilul tău.

PREMIU:

Poți câștiga una dintre cele două ședințe Pro Skin.

**********************Puteți posta răspunsurile voastre până vineri, 19 ianuarie 2018, la miezul nopții.
Câștigătoarele vor fi desemnate prin extragere.

Mult noroc!