JYSK România a recreat pentru lansarea colecției de accesorii și decorațiuni de Crăciun Nordic Mood o atmosferă de poveste. Locația a fost foarte bine aleasă, cred eu. Vila este superbă și a adus un plus pentru tărâmul magic pe care au vrut să îl creeze cei de la Jysk. Și au reușit. Un spațiu confortabil, cald, unde nu aveai cum să nu te simți relaxat. Așa am experimentat atmosfera hygge.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Colecția Nordic Mood, inspirată din tradițiile nordice, caracterizată de un mix de materiale și culori care accentuează sentimentul de sărbătoare, a fost prezentată într-un mod inedit. Spațiul Maison 13 a fost în totalitate decorat cu piese de mobilier, accesorii și decorațiuni JYSK, printre care și elementele cheie ale colecției Nordic Mood: sfeșnice, perne deco și pături cu imprimeuri de iarnă, elfi, moși, ghirlande luminoase, coronițe de brazi, pomișori de lumini și multe alte decorațiuni specifice Crăciunului.

Decorul din camerele amenajate în stil scandinav mi-au mers direct la suflet. A fost ca și cum aș fi pășit în casa lui Moș Crăciun 🙂 și nu a lipsit vinul fiert cu scorțișoară, nu a lipsit nici muzică în surdină, iar confortul materialelor, decorul feeric dat de lumânările și ghirlandele luminoase a fost de-a dreptul special.
Ce este Hygge?

Hygge înseamnă să te bucuri de momentele petrecute acasă alături de cei dragi, să ai un confort sufletesc datorită unei companii plăcute, unor mâncăruri și băuturi bune și unui mediu cald și primitor. Hygge e un concept specific danez, dar de atmosfera hygge se poate bucura oricine.
Toate produsele noii colecții sunt disponibile și în magazinele JYSK și pot fi văzute online pe site-ul retailerului – www.jysk.ro. Eu deja știu ce voi cumpăra pentru Crăciunul de anul acesta. 🙂

Ne vedem la Jysk!