A început Baby Boom Show, cel mai mare târg pentru copii și viitoare mămici. Acolo vei găsi tot ce ai nevoie pentru micuțul tău. Trebuie doar să dai o fugă la Romexpo.

Ca în fiecare an, și cei de la BebeBrands vor fi prezenți cu ultimele noutăți ale brandurilor lider pe piața internațională. Cele mai noi tehnologii, inovație și ingeniozitate, toate reunite în produsele de ultimă generație, menite să fie alături de părinți și micuții lor de-a lungul anilor, eficient și ușor de utilizat.

Zeci de ani de cercetare și studii îndelungate alături de părinți și copii, au dezvăluit soluții la necesitățile întâmpinate zilnic. Joie, Babymoov, Nuna, Tutti Bambini, Bright Starts și Summer Infant sunt brandurile ce își îndreaptă atenția spre un singur scop comun: acela de a oferi timp de calitate petrecut împreună în familie.

Printre noutățile prezente la standul BebeBrands vei găsi cărucioarele ultracompacte Pact și Pact Lite de la Joie. Pact Lite este înzestrat cu o serie de extra opțiuni, nu și extra kilograme. Geanta de transport cu posibilitatea de a transporta căruciorul pe umăr, precum și cele 5,5 kilograme îl recomandă pentru a fi cel mai bun companion de vacanță.

Grație spătarului reglabil, încă de la zero luni, cu Pact Lite, vei fi mereu într-o vacanță!

Cum ar fi un scaun de masă ce îți oferă posibilitatea utilizării de la 6 luni până la 6 ani? Scaun pentru joacă, scaun de masă sau booster compact util în orice călătorie? Multiply 6 în 1 de la Joie, le-a adunat pe toate într-unul singur. 6 moduri de utilizare distincte, cu înălțime reglabilă, ajustabilă pentru majoritatea meselor și a insulelor din bucătărie, ingenios regândite de Joie în noul Multiply 6 în 1.

Din dorința de a oferi bebelușilor tot ce este mai bun din alimente și a păstra toate vitaminele și nutrienții, Babymoov a creat Nutribaby (+) pentru diversificare simplă, sănătoasă și pentru clipe plăcute alături de bebeluș. Un robot de bucătărie adevărat, nu doar pentru cei mici, ci și pentru întreaga familie.

Robotul Nutribaby (+) înglobează 5 funcții distincte: încălzitor pentru biberoane, sterilizator, aparat pentru gătit cu aburi, blender, precum și funcția de decongelare/reîncălzire a mâncării.

Capacitatea mare, designul ergonomic și consola centrală, ușor de utilizat, fac din Nutribaby (+) singurul aparat multifuncțional, de care ai nevoie în bucătărie.

Baby Boom Show este deschis în perioada 31 August-3 Septembrie, în pavilionul central de la Romexpo, să te bucuri de cadourile și prețurile speciale pregătite la zeci de produse!

Pe BebeBrands îi găsești la parter, în standul cu numărul 32. Ți-au pregătit tot ce ai nevoie pentru micuțul tău, tu ia cu tine doar buna dispoziție!