Ana este una dintre cele mai frumoase femei din handbal. În prezent, Ana joacă la HCM Râmnicu Vâlcea iar showbiz-ul este pentru ea la fel de serios pe cât este și sportul în viața ei. De altfel, handbalista a fost solicitată pentru diverse contracte de imagine.

După ce a semnat un parteneriat cu un centru de frumusețe din Pipera, sportiva a bifat o nouă reușită profesională. Ana va face o serie de fotografii pentru un brand românesc de genți care are un succes impresionant în Marea Britanie.

Ana Maria Tănasie a pozat în diferite ipostaze cu peste 20 de modele de genți din colecția primăvară-vară 2018 a casei de modă Millisimo, ce a fost lansată la Londra, urmând ca în ianuarie-februarie să aibă loc lansarea și la București.

”Mi-a plăcut foarte mult experiența acestui pictorial fashion, pentru că m-am regăsit perfect în tematica lui. Ca orice tânără, iubesc moda iar gențile fac parte din ținutele noastre de zi cu zi. Deși era o echipă întreagă de fotografi și asistenți, m-am simțit în largul meu la ședința foto iar pentru acest lucru îi mulțumesc în special designer-ului Simona Lupu. Gențile sunt superbe pentru că au un stil atipic, sunt non-conformiste și foarte trendy. Mă bucur să mă regăsesc în galeria personalităților internaționale ce promovează acest brand, alături de actrița americană Claudia Lee (n. red ”Kick Ass 2”), fotomodelul masculin Samuel Reece și vedeta de televiziune Harriette Harper din Marea Britanie”, spune Ana Maria Tănasie (22 de ani), premiată cu bronz la Campionatul Mondial din 2015.

(read more) iclara