AIR FRANCE și KLM lansează campania ofertelor de toamnă, reducând prețul biletelor de avion cu până la 40% la peste 50 de destinații.

Campania promoțională este valabilă până pe 21 Septembrie 2017, pentru numeroase destinații intercontinentale, dar și europene.

Destinații

Vor beneficia de prețuri speciale destinații din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, Europa, dar și din zona Caraibelor și a Oceanului Indian.
Pe continentul nord – american prețurile încep de la 467 euro pentru un bilet dus-întors la Miami, 482 euro pentru un bilet dus-întors la Toronto și 507 euro pentru un bilet dus-întors la New York.
Zborurile dus-întors către Africa încep de la 502 euro pentru Nairobi, 596 euro pentru Zanzibar și 614 euro pentru Johannesburg.
Turiștii care caută vacanțe în Caraibe și Oceanul Indian pot profita de ofertele KLM în Saint Martin de la 628 euro, Curacao de la 733 euro și Bonaire de la 829 euro.

În promoție la Air France se află și Punta Cana de la 779 euro, zbor dus-întors.
Pentru călătorii care își doresc să ajungă în Brazilia, AIR FRANCE KLM a pus în vânzare bilete începând de la 622 euro de persoană, dus-întors, în Sao Paulo, și 663 euro de persoană, dus-întors, pentru Rio de Janeiro, incluzând o reducere de 15 – 30% față de prețul normal al biletului.
Asia este o destinație excelentă pentru o primă călătorie intercontinentală, iar prețurile disponibile contribuie și ele din plin la această concluzie.

Destinațiile-vedetă ale acestei promoții sunt Beijing de la 410 euro, Shanghai de la 418 euro, Hong Kong de la 462 euro, Bangkok de la 520 euro și Singapore de la 608 euro.
Europa de la 89 euro, zbor dus-întors
Paris, orașul care găzduiește si hub-ul aerian Air France, beneficiază de o reducere considerabilă, iar un zbor dus-întors începe de la 89 euro.

De asemenea, la KLM se află în promoție Amsterdam, de la 109 euro, dar și alte orașe europene: Edinburgh de la 169 euro, Bergen și Stavanger de la 189 euro.
Perioada de vânzare este până pe 21 septembrie pentru toate destinațiile.

Călătoriile pot fi efectuate până pe 30 Iunie 2018. Prețurile promoționale includ zbourile dus-întors și sunt disponibile atât la achizițiile făcute pe platformele online www.airfrance.ro și www.klm.ro, cât și la agentiile de voiaj și tour operatorii autorizați.