E vară târzie, încă! Și ce motiv mai bun să ieși din casă, weekendul acesta, dacă nu să dai o fugă în grădina Casei Universitarilor din București.

Agenda Bio este un eveniment creat special pentru tine și familia ta!

Organizatorii și-au propus, cu oricde preț, să te facă să te simți bine, iar pentru asta vor vor veni în sprijinul tău cu zeci de produse naturale, bio și terapeutice, servicii și metode de a îți păstra sau îmbunătăți sănătatea.

Dar pe lângă sănătatea fizică, extrem de importante sunt și sănătatea mentală, echilibrul interior, limpezimea și energia. Și cel mai mult mă bucur că vei găsi la eveniment o mulțime de specialiști din diverse domenii și activități, dispuși să vorbească despre diferitele metode prin care să atingi starea de bine. Conferințele și seminariile susținute de aceștia sunt incluse în prețul biletul de intrare la eveniment și sunt special concepute pentru a se adresa unui public larg, dornic să afle cât mai multe informații utile.

Zona de tȃrg reunește peste 50 de participanți care ȋşi vor prezenta serviciile sau vor vinde  o varietate de produse naturale şi bio, de la cosmetice şi produse de curățenie a casei, produse alimentare şi aparaturi speciale, pȃnă la jucării şi articole pentru cei mici, toate din materiale naturale.

La această ediție găsești o serie de activități noi pentru cei mici, care sunt concentrate pe latura afectivă, trainerii sunt acolo să-i ajute să aibă o dezvoltare emoțională cât mai armonioasă:

  • Atelier de mindfulness – este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani și prin intermediul acestuia se cultivă capacitatea de atenție, se îmbunătățește calitatea somnului și este redusă anxietatea (în paralel se desfășoară un seminar, pentru părinți, despre schimbările care apar la vârsta adolescenței)
  • Atelier despre emoții – îi ajută pe copii să-și descopere și înțeleagă emoțiile
  • Atelier growing with music – are ca scop trezirea interesului copiilor față de limba engleză, prin jocuri și cântecele

Pentru participare este necesară completarea unui formular de înscriere. Fiecare formular se găsește pe site, în articolul aferent atelierului.

Alte modalități distractive de a-i învăța pe cei mici să lucreze cu diferite materiale, să își dezvolte imaginația și atenția sunt și cele șase ateliere permanente cu tematici diferite: decorare cu particule de marmură,  colorare pe planșe de catifea – Colorvelvet, pictură pe apă, olărit, reciclare creativă, pictură pe căni din sticlă.

Știați că piesele de teatru îi stimulează intelectual pe copii? Acestea le dezvoltă memoria, atenția și concentrarea și sunt foarte amuzante. Echipa Juxi Magic ne-a pregătit sâmbătă 16 septembrie de la ora 11:00 un spectacol interactiv vesel și colorat.

Hai la Agenda Bio, ediția a 6-a, sâmbătă și duminică, 16-17 septembrie 2017, la Casa Universitarilor București, str. Dionisie Lupu 46 (zona Parc Grădina Icoanei, două străzi în spatele cinematografului Patria) între orele 10:00 și 20:00.

Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei de persoană, ȋnsă copiii pȃnă ȋn 14 ani pot intra gratuit. Biletul include accesul ȋn zona de tȃrg, ȋn zona de seminarii şi conferințe, şi include degustări şi testări de produse.

Mai multe detalii găsiți: