Între 20-22 noiembrie va avea loc la Bucureşti, în premieră, Campionatul Internaţional de Extensii de Gene, la care vor participa cei mai faimoşi tehnicieni de extensii gene din lume.

Este singurul eveniment de acest gen din România şi în Republica Moldova şi este organizat Corina Turcoman, iiniţiatoarea brandului “Karina LashMaker”.

Este un eveniment ce vine în ajutor profesiei de technician aplicare extensii gene care în acest moment, în România, este încă la început.

Termenul britanic de “lashmaker” înglobează însăşi esenţa acestei meserii creatoare de frumuseţe.

Evenimente similare sunt organizate periodic în Rusia, de unde vin majoritatea trendurilor în materie de beauty, însă până acum nu au fost susţinute nici în România, nici în Republica Moldova, deşi în aceste ţări există o pepinieră serioasă de experţi în domeniu.

Tehnicienii care vor lua parte la concurs vor promova propriile branduri, vor deprinde tehnici noi şi vor afla secrete de la ceilalţi stilişti de gene. Astfel, vor creşte semnificativ şansele acestora de a pune bazele propriei afaceri în domeniu sau de a se angaja la saloane renumite din România şi din Europa.

Participanţii la Campionatul International de Gene:

La Campionatul Internaţional de Gene de la Bucureşti, din perioada 20-22 noiembrie, pot participa toţi lash stiliştii interesaţi în calitate de concurenţi, cu menţiunea că aceştia trebuie să fi absolvit cursuri de specialitate pe categoria la care vor să concureze.

Brandurile renumite de beauty sunt invitate, de asemenea, să participe, în calitate de sponsori şi parteneri, pentru a susţine frumuseţea şi talentele în domeniu.

Înscrierea concurenţilor la eveniment se face în 3 paşi:

  1. Completează formularul de participare pe care îl găseşti aici: http://bit.ly/2g3Wl6j
  2. Formularul completat se expediază la adresa Comitetului Organizatoric:
  3. Participanţii sunt contactaţi telefonic şi li se prezintă regulamentul competiţiei, pe care îl găsiţi aici: http://bit.ly/2yajuKI

Concurenţii se pot înscrie pentru una dintre categoriile de mai jos:

– «JUNIOR» Junior – cu experiența de lucru de până la un an

– «MASTER» Master –cu  experiența de lucru de 1-3 ani (fără a fi câştigat alte competiţii)

– «PROFESSIONAL» Professional – stilişti de gene cu experiența de lucru de mai mult de 3 ani (fără a fi câştigat alte competiţii), precum și Masterii cu o experiență mai mică de 3 ani, dar cu locuri premiante în competiții
«EXPERT» Expert – cu o experiența de lucru de peste 3 ani, premianti in competitii similare
– «ELITE» Elita–juraţi ai campionatelor de profil, trainer din centre, studiouri şi şcoli de gene, precum şi trainer cu predare privată, indiferent de durata experienţei de lucru.

Câştigătorii vor fi desemnaţi de 15 traineri internaţionali, unii dintre cei mai buni lashmakers din lume. Iată mai jos lista lor şi ţara de provenienţă:

Lidia Bivol- Franţa

Francesca Nappi- Italia

Iana Gulii- F.Rusă

Rebeca Lee- Australia

Angela Tigineanu- Italia

Corina Meleca- Italia

Set Mosavi- Olanda

Olga Sharipova- Italia

Alena Skodic- Slovenia

Darja Striletskaja- Londra

Ella Dragusanu- SUA

Ecaterina Voronova- F.Rusă

Olesea Veselov- Portugalia

 

Programul evenimentului şi premiile puse în joc:

La Campionatul Internaţional de Gene participanţii se pot înscrie pentru una sau mai multe nominalizări de aplicare extensii gene.

Astfel, în ziua de 20 noiembrie vor avea loc concursurile de Extensii de Gene Fir cu Fir (timp de executare a lucrării de 2.5 ore), Extensii de Gene 2 D (de finalizat în maxim 3 ore), respectiv Extensii de Gene 3 D (de finalizat în maxim 3 ore).

Pe 21 noiembrie se vor desfăşura competiţiile de Extensii Gene 4D-7D (Russian Volume, de finalizat în 3, 5 ore), respectiv Extensii Gene 8D-12 D (Mega Volum, cu un timp de executie a lucrării de cel mult 4 ore).

Ultima zi a Campionatului va fi dedicată concursurilor de Classic Brow Design (timp de executare de maxim o oră), respectiv Laminare Gene (de finalizat în 1.5 ore).

Tot în 22 noiembrie va avea loc gala de premiere şi petrecerea de la finalul evenimentului, prin care participanţii vor avea şansa să socializeze cu trainerii din juriu, pentru a afla ultimele noutăţi în domeniul stilizării genelor.

Toti cei care iau parte la Campionatul Internaţional de Gene vor primi atât diplome de participare, cât şi premii din partea sponsorilor. Valoarea premiilor acordate este de peste 10.000 euro.

Puteti accesa link-ul http://lashfestbucharest.com/ pentru detalii suplimentare!