Spune-mi cât de des mergi în parc şi o să-ţi spun ce antrenament să faci în aer liber.  Da, exact aşa. Parcul nu e doar pentru alergare, e chiar locul perfect să faci o serie de exerciţii fără să fie nevoie să cari după tine greutăţi şi nici nu e cazul să te lamentezi că nu ai aparatele necesare la care să-ţi lucrezi exercițiile.

Ştiai că banca, de exemplu, se poate transforma într-un aparat de fitness? Se poate. Poţi să-ţi lucrezi abdomenul, picioarele şi chiar braţele.

Şi crede-mă când îți spun că aceste exerciţii sunt eficiente. Tot ce trebuie să faci este să le execuţi corect şi cel mai indicat ar fi să le faci sub îndrumarea unui antrenor de fitness. Iar dacă nu ai un antrenor de fitness, urmăreşte antrenamentul făcut de mine sub atenta supraveghere și directa coordonare a lui Alexander Florescu, antrenor de fitness.

Pe cât de intense sunt antrenamentele cu el, pe atât sunt de amuzante iar acea stare de bine după care tânjim toți vine cu ușurință.

Antrenamentul nostru în parc a durat aproape jumătate de oră. Suficient cât să te trezești cu febră musculară a doua zi. Ce înseamnă asta? Înseamnă că execițiile au fost eficiente, intense și executate corect.

Urmărește mai jos un video în care, împreună cu Alex, îți prezentăm câteva exerciții simple pe care le poți face în parc.

Pe Alexander Florescu îl găsești aici: http://futuragym.ro/